Terima kasih kerana melayari blog ini . Kepada PENGUNJUNG sila tinggalkan identiti anda . kami akan melawat blog / facebook / twitter anda . kami sekeluarga mohon kemaafan sekiranya artikel dalam blog ini menyinggung anda .

Bye-bye 2014 & Welcome 2015

...Esok (31.12.2014)hari terakhir tahun 2014...
Buat Keluarga : korang lah yg terpenting dalam hidup aku..
Buat Sahabat : Jangan lupe kan aku ya, bila suatu mase nanti kita terpisah.
Buat kawan2 : Maaf ya kalo aku ade silap dan salah, yg disengaja mahupun tak disengajakan.
Buat Musuh : Maaf bila selama ini aku selalu salah dimata kau.
Buat yg sayang pada aku : Aku juga sayang pada kamu.
Buat org yg prnah menyakiti aku : Terima kasih ya krna sudah mngajar aku bgaimana utk trus bersabar.
Buat yg tak kenal dgn aku : Terima kasih sbb setia save aku dkt contact korg, walau pun kekadang aku buat korang marah, suka update yg bukan-bukan.
Terima kasih korang sbb sudh ada dlm hidup aku, yg menjadikan tahun 2014 aku jadi ceria.
Thanks Semua! 
SELAMAT TAHUN BARU 2015

Cari Maklumat Di Sini